Sâmbătă în localitatea Mintia, comuna Vețel, din județul Hunedoara a avut loc o adevărată tragedie! Doi bărbați executau lucrări de dezinfectare a unui bazin aparținând unei societăți comerciale, și se pare că ambii s-au intoxicat cu soluția folosită.

Bărbatul de 50 de ani nu a mai putut fi salvat

Imediat la fața locului au fost trimise o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, dar și două ambulanțe ale S.A.J.

Hunedoara. Aceștia au găsit pe marginea bazinului un tânăr în vârstă de 22 de ani, care era conștient. Pentru că se simțea rău, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva. Tânărul a apucat să spună că un coleg de-a său se află încă în bazinul adânc de aproximativ 2 metri.

Doi pompieri au coborât și au extras cea de-a doua persoană care căzuse în interior. Din păcate, medicul nu a mai putut să-l salveze, așadar a constatat decesul bărbatului în vârstă de 50 de ani.

Acum, cuzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de organele abilitate, inclusiv de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Intoxacați bazin Hunedoara

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este preotul care a reușit să ridice primul spital social din România? Clinica este ”acasă” pentru mame și copii nevoiaşi

Presupus spion rus, găsit fără viață în Baia Mare

Tot azi a avut loc o descoperire șocantă, însă în Baia Mare. O femeie din Baia Mare l-a găsit pe soțul ei, în vârstă de 82 de ani, zăcând pe podeaua apartamentului.

Oamenii legii au găsit în locuință și o legitimație emisă în fosta URSS, mai precis în Cernăuți, teritoriu aflat acum în Ucraina. Legitimația este posibil să fi fost emisă de fostul Serviciu Secret Sovietic, cunoscut sub denumirea de KGB.

Spion rus mort Baia Mare

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Accident teribil în zi de sărbătoare! Două maşini au ajuns în curtea bisericii, chiar în timpul slujbei

Din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze, deoarece acesta avea o rană la nivelul capului cauzată de o armă improvizată. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si