Un incident șocant a avut loc sâmbătă, la o nuntă din centrul Italiei, în jurul orei 20:00. Petrecerea a avut loc într-o sală care făcea partea dintr-o fostă mănăstire din secolul al XV-lea, acum folosită ca restaurant. La un moment dat, podeaua s-a prăbușit în timp ce peste 60 de nuntașii petreceau.

Printre persoanele rănite se află și copii

Din păcate, cinci dintre persoanele rănite se află în stare critică în urma accidentului produs în apropiere de Pistoia, la nord de Florenţa, potrivit guvernatorului regiunii Toscana, Eugenio Giani.

Nimeni, însă, nu se află în pericol de moarte. Doi dintre cei mai grav răniți au fost transportați la spitalul din Pistoia, doi la Careggi, iar unul la Prato.  

În total, 30 de persoane au suferit răni și lovituri, printre ele aflându-se și copii. Distanța de la care au căzut a fost aproximată la 4 metri.

Teribilul incident a avut loc într-o sală de la primul etaj al fostei mănăstiri din Giaccherino. Din fericire, întâmplarea a făcut ca mai mulți invitaţi să fi plecat deja de la petrecere, dar chiar și așa se mai aflau multe persoane în salon.

Podea prăbușită nuntă Italia

Podeaua unui salon de evenimente din Italia s-a prăbușit în timpul unei nunți.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Scriitorul rus Lev Rubinstein, opozant al lui Putin, a murit după ce a fost lovit de o mașină în Moscova, pe trecerea de pietoni

În total, peste o sută de salvatori au fost mobilizaţi, a declarat Eugenio Giani pe Telegram.

Ce s-a întâmplat cu mirii?

Mirii ar fi ajunși și ei sub dărâmături, în urma prăbușirii podelei.

Ei au avut în jur de 170 de invitați la evenimentul lor, care sperau să fie cel mai frumos moment din viața lor. 

"Sunt în contact direct cu spitalele noastre și cu personalul sanitar, care face tot posibilul", a declarat guvernatorul Giani. Invitații au suferit un adevărat șoc, peste care cu greu vor putea trece.

"Am văzut mese, pahare aruncate, pentru că toată lumea era speriată, când au auzit zgomotul puternic, am coborât trecând pe lângă camera unde se prăbușise podeaua și ceilalți oameni căzuseră și era foarte mult praf, nu se vedea nimic", a povestit o chelneriță pentru La Stampa.

Podea prăbușită nuntă Italia

Podeaua unui salon de evenimente din Italia s-a prăbușit în timpul unei nunți.

[Sursa foto: X]

Citește și: Cine era adolescentul român, împușcat mortal la Roma? Alexandru era un elev eminent și a încetat din viață de ziua mamei sale: ”L-au ucis fără motiv”

Acum, oamenii legii demarează o anchetă pentru a stabili de ce s-a prăbușit podeaua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si