Close sidebar
Close sidebar

Incidente la meciul dintre CSU Craiova II şi FC Universitatea Craiova

Suporterii FC Univeristatea Craiova au aruncat cu pietre în jandarmi, care au răspuns cu gaze lacrimogene, la Stadionul Extensiv din Craiova, înaintea meciului cu CSU Craiova II, din Liga a III-a.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Partida dintre CSU Craiova II şi FC Universitatea Craiova, contând pentru Liga a III-a, a fost marcată de incidente, vineri, şi chiar a fost întreruptă aproximativ zece minute din cauza suporterilor, informează digisport.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit sursei citate, totul a început înainte de startul jocului, când suporterii oaspeţilor erau pregătiţi să intre în stadion. Când au aflat că vor intra doar cei cu bilete, fanii au încercat să escaladeze gardurile şi au forţat porţile.

Suporterii primiseră 300 de bilete, dar au venit la meci în număr mult mai mare. Fanii au intrat în conflict cu jandarmii, care au ripostat folosing gaze lacrimogene.

În a doua repriză, partida a fost întreruptă aproximativ zece minute, după ce fanii echipei oaspete au rupt scaune din sectorul pe care îl ocupau şi au aruncat cu ele spre teren, iar pe unele le-au incendiat. Spre final, fanii FCU Craiova au fost evacuaţi de pe stadion de forţele de ordine.

Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI