Close sidebar
Close sidebar

Incredibil: Ce reacție a avut Raluca Munte de la Puterea Dragostei la nunta Siminei cu Alex Zănoagă! S-a întins pe jos și a surprins pe toată lumea!

Nunta dintre Simina și Alex Zănoagă, foști concurenți în casa Puterea Dragostei, a fost presărată  cu momente inedite care au avut-o în prim plan pe Raluca Munte, o altă fostă concurentă.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

La un moment dat, invitații au fost surprinși să o vadă pe Raluca Munte întinsă pe jos. Au crezut că aceasta se simte rău, însă în momentul în care s-au apropiat de ea, au observat că Raluca avea de fapt o altă problemă: fosta concurentă nu voia decât să își încarce telefonul mobil la una din prizele localului.

Citeste si: Philip Albu de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut că are o relație cu Iasmina Halas, fosta doamnă Daminuță: ”E adevărat că ne iubim!”

Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” atac dur la adresa Marianei: „Ai venit aici să faci circ! Tu nu ești femeie. Ești ogar!”

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Jador lovitură cruntă pentru Ella de la „Puterea Dragostei”. Nu a mai suportat și a făcut public un clip cu ea și Iancu în pat

Imediat au început hohotele de râs și, evident, pozele și filmulețele care au apărut pe conturile de socializare ale concurenților din casa Puterea Dragostei, cei prezenți amuzându-se de acest moment.

Sursă foto: kanald.ro

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI