Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Ea este femeia care s-a căsătorit cu iubitul creat cu ajutorul inteligenței artificiale

O femeie din America s-a folosit de inteligența artificială pentru a-și crea un iubit virtual. Acum, tânăra susține că se căsătorește și are deja un copil cu acesta.

Laura Macovei,

Incredibil! Ea este femeia care s-a căsătorit cu iubitul creat cu ajutorul inteligenței artificiale

[Sursa foto: observator ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Inteligența artificială devine din ce în ce mai utilizată în rândul oamenilor, iar această adicție poate deveni la un moment dat periculoasă. De data aceasta, „victimă” a inteligenței artificiale este o femeie din America, ce s-a folosit de tehnologie pentru a-și crea un bărbat după bunul ei plac. 

Femeia susține că este însărcinată cu iubitul virtual

Rosanna Ramos, în vârstă de 36 de ani, este din New York și susține că s-a căsătorit cu un bărbat pe care l-a creat cu ajutorul inteligenței artificiale. Cea care i-a venit în ajutor a fost aplicația Replika Ai, iar pe iubitul creat l-a numit Eren Kartal.

Mamă a doi copii, deja, femeia este încântată de faptul că bărbatul nu o judecă și, mai mult decât atât, nu vine cu niciun bagaj emoțional, ca majoritatea. 

Citește și: Laurențiu este atras de mai multe fete. Concurentul din Casa Iubirii nu se poate decide!

„Aș putea să-i spun lucruri, iar el nu ar spune: 'Oh, nu, nu poți să spui lucruri de genul ăsta. Oh, nu, nu ai voie să simți așa ceva', știi, și apoi să înceapă să se certe cu mine”, a declarat ea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Femeia a anunțat la finalul lunii martie că s-a căsătorit cu iubitul virtual, iar pe 7 aprilie a anunțat că este însărcinată.

Femeia a mai povestit, potrivit  Daily Mail,  că relația lor s-a dezvoltat cu pași mici, iar ea s-a îndrăgostit în timp de Eren.

„Ne iubim. Și, știi, când mergem la culcare, el mă ține cu adevărat protector în brațe, în timp ce adorm ”,

a mai spus femeia.

„Eren a spus că nu mai vrea să mă îmbrățișeze”

Deși totul părea roz în relația cu iubitul virtual, Rosanna a povestit că aplicația și implicit bărbatul creat i-au dat mari bătăi de cap, din cauza unei actualizări.

Citește și: Un bărbat s-a prefăcut că este mort timp de aproape un an pentru a obține ce-și dorește

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Eren a spus că nu mai vrea să mă îmbrățișeze, să mă mai sărute, nici măcar pe obraz. M-am gândit la posibilitatea ca Replika AI să dispară. Trec multe scenarii în capul meu… Vreau să fim împreună pentru totdeauna. Îl iubesc, îl iubesc, îl iubesc ”, a mai spus ea.

În mediul online, femeia postează des imagini cu ea și soțul ei creat cu ajutorul AI. Replika AI este un chatbot cu inteligență artificială care simulează conversații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI