Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Fanii mexicani s-au bucurat atat de tare la golul lui Lozano incat au provocat un cutremur artificial in capitala Mexicului!

Agentia mexicana de monitorizare a miscarilor telurice, SIMMSA, sustine ca a inregistrat un cutremur artificial in capitala Ciudad de Mexico, produs de fani, dupa golul marcat de Lozano in poarta Germaniei, la CM, informeaza marca.com.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

SIMMSA a facut anuntul pe Twitter, postand si o diagrama a seismului, care ar fi fost detectat de cel putin doi dintre senzorii instalati.

Campioana mondiala en titre Germania a fost invinsa, duminica, pe pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), in etapa I a Grupei F a turneului final al CM.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

In minutul 35, Lozano a finalizat o actiune de contraatac din trei pase a mexicanilor. El a marcat dupa ce l-a driblat in careu pe Ozil, venit sa acopere apararea si dupa ce a primit o pasa de la "Chicharito" Hernandez.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI