Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Târgul de agricultură va fi deschis până duminică, la ora 16:00

„Tractorul în care mă aflu este unul dintre cele mai scumpe din târg, costă peste 200.000 de euro și este dotat cu tot ce este necesar pentru a asigura confortul agricultorilor. Scest târg vine cu mai multe surprize pentru cei pasionați de agricultură.

Alături de mine aici este Oana Netbai, PR manager al acestui eveniment. Ce surprize mai aduce acest târg și care sunt cele mai noi inovații în domeniul agriculturii?”

Oana Netbai, PR Romexpo:   „Indagra promovează tehnologiile viitorului din sectorul agricol și echipamentele de ultimă generație din industria alimentară. La eveniment participă peste 550 de companii expozante, care expun pe o suprafață de peste 30.000 de metri pătrați. Aceștia au venit la Romexpo cu foarte multe echipamente și tehnologii de ultimă generație, dintre ele pot să menționez dronele care împrăștie substanțe fitosanitare sau dronele care determină zonele de stres ale culturilor. De asemenea, la târg se găsesc sisteme de autoghidare, sisteme agrivoltaice și roboți care curăță fermele.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Ce aduce nou ediția de anul acesta față de edițiile anterioare?”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oana Netbai, PR Romexpo:   „Față de edițiile anterioare, Indagra a fost gândită ca un adevărat hub de afaceri, unde experții din industrie se întâlnesc pentru a testa tehnologii de ultimă generație.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Până când rămâne deschis acest târg? Cât costă intrarea și câți vizitatori așteptați?”

Oana Netbai, PR Romexpo:   „Târgul a început astăzi, la ora 09:00, se termină duminică, la ora 16:00. Biletul de intrare costă 20 de lei. Ne așteptăm la peste 50.000 de vizitatori, specialiști și public larg pentru că evenimentul are și o latură dedicată publicului larg. Cei care doresc să admire cele mai frumoase exemplare de animale sau să guste din bucatele tradiționale românești sunt așteptați la Romexpo.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si