Close sidebar
Close sidebar

Îndrăgita cântăreață Claudia Pătrășcanu vine duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminică, imediat după reality-ul de aventură “Insula de 1 milion”, la Kanal D, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii vor putea urmări dezvăluirile făcute de cântăreața Claudia Pătrășcanu, într-un dialog incitant cu Denise Rifai.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Claudia Pătrășcanu a cunoscut succesul cu trupa Exotic, iar după destrămarea primului trio feminin românesc, a fondat alături de Giulia Chelaru formația Sexxy. Astăzi, la 25 de ani de la debut, are o carieră solo. Viața sa personală a fost adesea în atenția publică, despartirea de Gabi Bădălău a ținut primele pagini ale ziarelor. Claudia Pătrășcanu este divorțată și are 2 copii.

A fost plecarea din trupa Exotic greșeala carierei dvs.?”, “A fost Liviu Varciu primul dvs. iubit?”, “Cum este viața după divorț?”, “Cât vă costă creșterea copiilor?”, “Ați montat microfoane în jucăriile copiilor?”, “Vă e rușine că ați pozat în Playboy?”, “Este Claudia Pătrășcanu înger sau demon?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate artistei în ediția de duminică.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Așadar, nu ratați duminica aceasta, imediat după show-ul “Insula de 1 milion”, dezvăluirile făcute de Claudia Pătrășcanu, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzate la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI