Close sidebar
Close sidebar

Infiorator! Patru copii si un barbat au murit otraviti de cea care le-a facut mancarea! Femeia de 28 de ani ii ura pentru ca radeau de ea

O femeie de 28 de ani a premeditat o crima ingrozitoare si a otravit cinci persoane pentru ca mambrii familiei sale radeau si isi bateau joc de ea ca are pielea prea inchisa la culoare.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O tanara de 28 de ani din Maharashtra, India a comis o crima infioratoare. A pus otrava in mancarea pe care a servit-o familiei sale si a omorat patru copii si un barbat de 53 de ani. Dupa ce a fost arestata, femeia a povestit atutoritatilor ca a premeditat crima pentru ca familia ei radea de ea ca nu se pricepe sa gateasca si pentru ca are pielea prea inchisa la culoare.

Cu ocazia unei petreceri care avea loc in familie, tanara a pus otrava in mancarurile pe care le-a pregatit si le-a servit celor care erau la masa. Patru copii cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani, si un barbat de 53 de ani, au murit din cauza pesticidelor pe care le-au ingerat fara sa stie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“A recunoscut crima invocand disputele familiale pe care le avea. Ii ura si a avut intentia sa-si ucida rudele prin alianta si alti membri ai familiei amestecand pesticide in mancare”, a declarat un reprezentant al politiei locale, potrivit DPA.

Femeia de 28 de ani care a comis crimele era o victima a abuzurilor domestice, cazuri ectrem de frecvente in India, acolo unde doar persoanele cu pielea deschisa la culoare sunt considerate frumoase si atragatoare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI