Close sidebar
Close sidebar

O infirmieră acuzată că a ucis opt bebeluși a fost eliberată din închisoare

O infirmieră care a ucis opt nou-născuți a fost eliberată din închisoare. Femeia din Marea Britanie a scăpat de pedeapsă.

Georgiana Balaban,

8 bebeluși uciși de o infirmieră. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Infirmiera din Marea Britanie, care a șocat o lume întreagă, a ieșit din închisoare. Femeia este acuzată că ar fi ucis mai mulți bebeluși. În dosarul femeii ea este acuzată de opt omoruri și alte zece tentative de omor. Asistenta medicală, în vârstă de 30 de ani, a fost eliberată din închisoare în 2019.

Lucy Letby a ucis opt nou-născuți. Infirmiera a lucrat ca asistent medical în cadrul spitalul din Chester, în vestul Angliei. Femeia trebuia să îngrijească și să iubească copiii, conform cerințelor din fișa postului. Lucy, însă, a ales să-i ucidă cu sânge rece. Femeia este acum acuzată de mai multe crime și tentative de omor.

Infirmiera care a ucis 8 bebeluși.
[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cine este tatăl copilului Sabinei, femeia ucisă și incendiată pe un câmp, în Ghimpați?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Dezvăluiri de ultimă oră. Este cu adevărat Simona fata arsă și omorâtă la Giurgiu? Bunicul tinerei a vorbit: ”N-am mai văzut-o de sâmbătă”

Infirmiera ucigașă a fost arestată pentru opt crime şi de zece tentative de ucidere a unor nou-născuţi, potrivit declarației oficiale a poliţiei locală, printr-un comunicat citat de AFP.

„Parchetul a autorizat poliţia din Cheshire să o pună sub acuzaţie pentru crimă pe o angajată din sistemul medical, în cadrul unei anchete în curs de desfăşurare asupra unui număr de decese în rândul nou-născuţilor de la secţia de neonatologie a spitalului din Chester”, se precizează în comunicat.

Femeia, în vârstă de 30 de ani urmează să fie judecată de tribunalului din Warrington, o localitate situată la aproximativ 30 de kilometri de Chester.

Ucigașa a opt bebeluși a ieși din pușcărie anul trecut

Lucy Letby ar fi comis crimele odioase „în perioada iunie 2015- iunie 2016", a informat poliţia locală.

Femeia a petrecut un an după gratii, pentru faptele sale (în 2018 şi 2019). Instanța a revenit însă asupra dosarului său, astfel că ea a fost „arestată din nou marţi, pe 10 noiembrie, şi de atunci pusă sub acuzare”.

Într-un interviu din 2013 cu Chester și District Standard, asistenta a spus că îngrijește copiii care necesită diferite niveluri de sprijin.

Ea a lucrat la unitate ca studentă, dorindu-și postul de asistentă medicală, timp de trei ani, în care s-a pregătit intens. A primit calificarea de asistentă medicală pentru copii de la Universitatea din Chester, în anul 2011.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI