Close sidebar
Close sidebar

Informare ANM de ploi si vreme rece pentru urmatoarele trei zile. Care sunt zonele vizate

ANM a lansat o informare de ploi moderate cantitativ, intensificari ale vantului si vreme rece pentru sudul si sud-estul tarii in intervalul 16 aprilie, ora 22 - 18 aprilie, ora 10.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"In intervalul mentionat, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei temporar va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30 l/mp.

In Carpatii Meridionali si de Curbura, indeosebi la altitudini de peste 1500 m, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

In regiunile extracarpatice vremea se va raci accentuat devenind rece pentru aceasta data, iar vantul se va intensifica treptat cu precadere in sud-est, unde rafalele vor depasi 50...55 km/h", se arata in comunicatul ANM.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI