Hotarat lucru, romanii de pe valea Somesului mananca zdravan, si-n zi de Pasti, si dupa Din tot belsugul de pe masa, ne sar in ochi doua castroane pline de savoare, sa le spunem ingrediente secrete, bune de tocmit zeama asta neaosa, bogata, dulce-acrisoara.
Zarzavatul fara conservanti, al Marianei si… hurutul din lapte batut, fiert si impletit cu leustean proaspat, dupa reteta lui Gabi, vor transforma banala ciorba intr-una cu adevarat cuceritoare.
Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro
Cat da in clocot zeama de miel cu macris, dam o fuga la adapost, in casa, unde Mariana, cot la cot cu mama soacra, potriveste in tavi bunatatea de aluat dospit, care pentru pita, care pentru pascute si cozonaci sau ineditele mosocoarne.
Cand vezi atata belsug de coca proaspat dospita si frumos mirositoare, zau ca-ti vine pofta sa mananci, ca-n zi de sarbatoare.
Urmareste materialul integral: