În timpul unei partide de sex, curiozitatea unui bărbat a atins cote maxime. El a decis să își pună soția să îi povestească picanterii din timpul partidei, iar acum este foarte îngrijorat și cere ajutorul unui specialist.

Întâmplarea uluitoare a unui bărbat din timpul partidei de amor: „M-a încins rău când soția mea mi-a zis câteva detalii din trecutul ei amoros”

„M-a încins rău când soția mea mi-a zis câteva detalii din trecutul ei amoros.

I-am cerut să-mi spună mai multe când făceam sex împreună și m-a excitat maxim.

Citeste si: Cozonac cu nuca. Secretul celui mai pufos cozonac

Am observat și că soția mea a fost super satisfăcută, dar era o latură întunecată a acestei descoperiri. Acum sunt paranoic dacă soția mea era satisfăcută de mine sau pentru că și-a amintit trecutul.

Întâmplarea uluitoare a unui bărbat din timpul partidei de amor: „M-a încins rău când soția mea mi-a zis câteva detalii din trecutul ei amoros”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Am aflat de asemenea că am devenit mult mai gelos pe alți bărbați cu care vorbește și mă tem să nu mă înșele.

Eu am 38 de ani, soția mea 36. Suntem căsătoriți de cinci ani. Nu și-a arătat niciodată interesul față de alți bărbați și mi-a fost total credincioasă. Dar sunt îngrijorat cumplit și mă bântuie de câte ori facem dragoste.

Uneori nu am erecție. Ce pot face” a transmis bărbatul.

Citeste si: El este bărbatul împuşcat în cap şi ucis de poliţişti la Constanţa. A lăsat trei copii orfani

Omul și-a povestit întâmplarea unui specialist de la „The Sun”, pentru a-l sfătui ce să facă în continuare.

Citeste si: Medicul Monica Pop vrea să încaseze pensie specială: “De ce e discriminare? Stresul e mai mare decât în orice altă meserie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si