Un accident de navigație în care a fost implicată o ambarcațiune a Ambulanței s-a petrecut, miercuri, pe brațul Chilia, potrivit Realitatea. Potrivit primelor informații, în ambarcațiune se aflau patru persoane, între care și un copil.

Care este starea de sănătate a persoanelor din ambarcațiune?

Imediat la locul accidentului au ajuns echipajele de salvare din cadrul ISU Tulcea, ambulanţa Tulcea, dar şi un elicopter SMURD.

”În urmă cu puțin timp în dispeceratul pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea a venit un apel la numărul unic de urgență care semnala. În zona fermei Tatanir, pe Brațul Chilia, o ambarcațiune navală (ambulanță privată) a fost implicată într-un accident naval în urma căruia au rezultat patru victime trei adulți și un minor. Către locul de producerea evenimentului se deplasează ambarcațiune din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea cu echipaj complet”, au transmis autoritățile.

Ambarcațiune răsturnată Chilia

Imagine cu ambarcațiunea de pe brațul Chilia.

[Sursa foto: ISU Tulcea]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV- Cum putea fi evitată tragedia din județul Dâmbovița? Explicațiile criminaliștilor: ”E o lume în care e greu să pătrunzi”

De asemenea, aceștia au specificat că nu sunt persoane dispărute în apă. Potrivit reprezentanților ISU Tulcea, asistenta de pe ambarcaţiunea navală prezenta diferite fracturi, iar conducătorul ambarcațiunii avea diferite contuzii. Totodată, minorul și mama acestuia, la o primă evaluare, nu prezentau răni.

”În funcţie de ce vor constata colegii după evaluarea pacienţilor, se va decide unde vor fi transportaţi pacienţii", a precizat medicul Radu Sicinschi pentru Antena 3 CNN.

Ambarcațiune răsturnată Chilia

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Acum, după incident a început și o anchetă, pentru a se stabili circumstanţele producerii evenimentului.  

Citește și: Cum au fost prinși doi tineri din Cuba, pe râul Prut? Unde voiau să ajungă, trecând granița ilegal?

Ambarcațiune răsturnată lângă Tuzla

Vineri, o ambarcațiune a fost detonată lângă Tuzla, informează  Replica Online. Pe data de 3 aprilie, aceasta a fost reperată, iar Centrul Maritim de Coordonare a transmis alarma.

„Această șalupă avea forma unei ambarcațiuni civile. Ambarcaţiunea era răsturnată, prezenta forma, culoarea distinctă unei ambarcaţiuni civile, culoarea portocalie. Ambarcaţiunea a fost remorcată către Portul Constanţa, deoarece reprezenta un pericol real pentru siguranţa navigaţiei în zonă. Orice obiect plutitor pe mare este un pericol pentru traficul naval”, a transmis ofițerul maritim Tiberiu Lazăr.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si