Close sidebar
Close sidebar

Ioana Tufaru s-a mutat cu chirie, după ce Gigi Becali a evacuat-o din apartament! Suma pe care o scoate lunar din buzunar pentru noua locuință: „Cu timpul...”

Ioana Tufaru și familia ei au plecat din apartamentul lui Gigi Becali. Unde au ajuns să locuiască?

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

După ani buni în care au beneficiat de bunăvoința lui Gigi Becali, fiica Andei Călugăreanu și familia ei au fost evacuați din garsoniera latifundiarului din Capitală, fiind nevoiți să își caute o nouă locuință. În cele din urmă, Ioana Tufaru și soțul ei și-au găsit un nou apartament, în care s-au și mutat.

Fiica Andei Călugăreanu este foarte mulțumită de noua ei casă, însă cel mai fericit este băiatul ei, Luca. Locuiesc acum într-un apartament cu două camere, unde există suficient spațiu pentru întreaga familie. Cea mai mare schimbare care s-a produs, însă, este faptul că sunt nevoiți acum să plătească și chirie. 
Ioana Tufaru a spus clar cum este împărțit apartamentul, dar și câți bani plătește lunar pentru a locui în el.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

„Avem două camere și nu ne mai lipsește nimic. Poate...”. Citește continuarea pe WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI