În noul film regizat de Johnny Depp vor apărea Ioniță și Viorica de la Clejani. Se pare că soții de la Clejani abordează și cariera cinematografică, spre deliciul fanilor. 

Care este povestea transmisă de cei doi în filmul regizat de faimosul Jonny Depp, dar și când va fi ecranizat filmul, afli în acest articol.

 "Lumea filmului este fascinantă. Și  Al Pacino era acolo"

"Lumea filmului este fascinantă. Și Al Pacino era acolo"

[Sursa foto: Facebook]

Vedete de cinema: Ioniță și Viorica de la Clejani

Cunoscuți pentru talentul muzical cu care au cucerit publicul din România și nu numai, Ioniță și Viorica de la Clejani abordează o nouă direcție în cariera artistică.

Cei doi soți vor și vedete în noul film regizat de Jonny Depp, intitulat "Modi". Pelicula va spune povestea pictorului Amedeo Modigliani, iar Ioniță și Viorica de la Clejani vor face ce știu mai bine: vor cânta. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceștia joacă rolul unor cântăreți ai pictorului Amedeo Modigliani și a prietenilor lui.

Ioniță și Viorica de la Clejani

Ioniță și Viorica de la Clejani

[Sursa foto: Facebook]

Ioniță și Viorica de la Clejani au transmis într-o postare pe Facebook mai multe detalii despre apariția cinematografică. Cei doi au fost fascinați de lumea filmului, dar și de Al Pacino, care le-a fost alături.

"Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului “Modi”, regizat de marele actor Johnny Deep.

O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui. Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”! Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă … și Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!",
au transmis cei doi, pe Facebook.

Citește și: VIDEO- Actrița Olimpia Melinte: Așa mamă, așa fiu. „A crescut pe platourile de filmare. A fost cu mine zile întregi, a stat câte 12 ore.”

Filmările vor continua până la sfârșitul acestui an, iar filmul este așteptat pe marile ecrane în 2024.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si