Close sidebar
Close sidebar

Ipoteza halucinanta in cazul crimei din Botosani: "Va scapa niste detalii!" Mesajul care schimba situatia radical

Amanunte noi despre crima socanta din Botosani. Petronela a fost injunghiata cu 32 de lovituri de cutit, intr-o padure de la marginea orasului.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Ionel, principalul suspect in acest caz, a fost arestat preventiv. Sora acestuia a transmis un mesaj in care trage un semnal de alarma. Ea sugereaza ca fratele sau nu este autorul crimei, ci doar acopera adevaratul faptas.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

"(...) Le stiti voi pe toate, cei ce nu ne-ati fost alaturi? stiti voi ca el e faptasul?(...) Ati fost cu el acolo sa traiti momentele ce le-a vazut? Pe ce lume traim? Dintr-un boboc, ati inflorit o gradina.

Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta. SUSPECT, asta se numeste! Va scapa niste detalii. Se cerceteaza cazul. Ca-si asuma raspuderea pentru fapta in favoarea altuia, asta nu se numeste crima. Se numeste lasitate, iar noi suntem distrusi, terminati si vai de noi. Intr-un final se va afla adevarul. Vom aduna cât mai multe probe la dosar si daca se va dovedi ca e faptasul isi va ispasi pedeapsa.
si indiferet ca a ucis sau nu, curge acelasi sânge in venele noastre si ne este imposibil sa nu-l aparam. El deja e fara aparare, iar mintea lui e incoltita si foarte bine antrenata sa spuna ca el a facut-o"
, a fost mesajul transmis de sora fotografului acuzat de crima.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI