Irina Columbeanu, fata Monicăi Gabor  și a lui Irinel Columbeanu, a dat lovitura în America, la doar 15 ani! Adolescenta locuiește de ani buni în America, alături de mama ei, chiar dacă tatăl ei a câștigat custodia ei la divorț.

Fostul om de afaceri a pierdut toată averea și a fost constrâns de împrejurări să-și lase fiica alături de fosta soție, Monica Gabor.

Tânăra mămică îi poate asigura o educație de milioane, la propriu, pentru că are o situație financiară extraordinar de bună. 

Citește și: Irinel Columbeanu trece prin momente cumplite, după ce a fost abandonat de cei dragi: „Nici ea nu-mi mai răspunde la mesaje”

Cum face Irina Columbeanu zeci de mii de euro la doar 15 ani?

Irina este în clasa a X-a și urmează cursurile unui cunoscut liceu din Malibu. Acolo, adolescenta are viața pe care orice tânără și-o dorește. Ea trăiește în lux alături de mama sa, Monica Gabor și partenerul ei de viață, Mr. Pink și fiul acestuia.

Tânăra învață foarte bine, iar talentul pe care îl are i-a umplut conturile cu zeci de mii de euro, făcuți chiar de ea!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Nuțu Cămătaru, dezvăluiri picante despre aventura cu Monica Gabor: „Am ținut-o câteva zile, era varză”

Nu multă lume știe că fiica lui Irinel Columbeanu are o pasiune pentru pictatul de tablouri, aceasta fiind o artistă desăvârșită.

Fata are mai multe tablouri pictate chiar de ea pe care le-a luat în America, iar acum sunt disponibile pentru vânzare, pe o pagină de Instagram. Oamenii plătesc sume grosolane pentru arta ei.

Citește și: Monica Gabor, fotografie cu peste 9.000 de aprecieri, alături de fiica sa și fiul său vitreg. Cum arată în prezent Irina Columbeanu?

Suma incredibilă pe care a oferit-o o femeie pentru un tablou de-ale Irinei Columbeanu! 

Așa cum spuneam, adolescenta se bucură de un succes de invidiat în America. O femeie i-a plătit micuței artiste suma impresionantă de 10.000 de euro pentru a avea în locuința ei un tablou semnat de Irina Columbeanu.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram.  A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca.(...) Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării” a declarat Irinel Columbeanu pentru  impact.ro  

Citește și: Tatăl Monicăi Gabor a murit încărcat de datorii! Emil Gabor fusese executat silit

Irina Columbeanu a apărut în presa americană

Irina este foarte frumoasă, inteligentă și...

putred de bogată la doar 15 ani! Presa din Malibu a luat-o în vizor pentru că arta ei este foarte apreciată în rândul bogătașilor americani.

Ea a participat la un concurs de robotică și, împreună cu ai săi colegi, a asamblat un robot pentru copiii cu dizabilități și împreună au reușit să obțină rezultate excelente.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, sunt extrem de încântată pentru că putem aduce și noi o mică contribuție la schimbarea în bine a unor vieți. În plus, dobândesc noi cunoștințe și înțelepiune.

Citește și: Oana Zăvoranu, scuze publice pentru toate vedetele pe care le-a jignit, chiar în Vinerea Mare! Vedeta își spală toate păcatele: „Am devenit un om cerebral și puternic”

În aproximativ două-trei ore, s-au construit zeci de mașini, și asta pentru că ne-am unit cu toții, cu determinare, abilitățile noastre, lăsând fiecare ego-urile în urmă”,  a declarat Irina Columbeanu pentru  The Malibu Times.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si