La cei 27 de ani, Irina Tănase are o viață profesională de succes. Deși se ocupă de afaceri și este mai tot timpul ocupată, Irina are o viață activă în mediul online. Ea își petrece timpul în special pe Instagram.

Irina Tănase în ipostaze neașteptate de când Liviu Dragnea este la închisoare

Citeste si: Gestul șocant al unui renumit fotbalist. A bătut și a violat o fată într-un club de noapte

Irina Tănase în ipostaze neașteptate de când Liviu Dragnea este la închisoare

Iubita lui Liviu Dragnea a postat recen o poză cu ea în pijamale. Poza este făcută în intimitatea ei, când stă întinsă pe pat și se relaxează. Tânăra are o pijama de culoare roz, cu un imprimeu cu un personaj dintr-un desen animat.

În timpul liber, Irina Tănase se implică și în cazuri umanitare. De curând a postat un clip în care dorește ca lumea să ajute un micuț bolnav. Tot atunci, tânăra, a mărturisit că în copilărie a suferit o boală foarte gravă, care o putea ucide oricând.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Irina Tănase în ipostaze neașteptate de când Liviu Dragnea este la închisoare

Citeste si: Doliu în lumea sportului. A murit la 36 de ani, în urma unui infarct

„Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulţi bebeluşi. Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte.

Există această posibilitate de a-l salva. Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Şi pot înţelege disperarea părinţilor şi clipele grele prin care ei trec. Când primeşti un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a spus Irina Tănase pe Instagram.

Irina Tănase în ipostaze neașteptate de când Liviu Dragnea este la închisoare

Citeste si: Bădulescu, după ce a fost audiat la DIICOT: Pot să spun că stânga şi dreapta au creat 10 august 2018/ S-a pus în discuţie modul în care deciziile luate în Kiseleff se implementau ca măsuri la Ministerul de Interne

Fata cere ajutorul pentru Robert, un băiețel grav bolnav. Bebeluşul de doar o lună al Irinei Grabazei este diagnosticat cu o boală genetică rară, a cărui viaţă poate fi salvată doar cu un vaccin care costă 2.1 milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si