Potrivit statisticilor, populatia musulamana va creste de doua ori mai repede decat restul populatiilor din lume pana in 2050, deoarece rata nasterilor in randul lor este extrem de crescuta. Majoritatea va ramane in Asia si regiunea pacifica, la fel ca acum. Desi rata natalitatii este extrem de crescuta, speranta de viata este redusa in randul tinerilor. Evreii, pe de alta parte, vor trai cel mai mult.

Mai important decat atat e ca numarul musulmanilor il va intrece pe cel al crestinilor, cel mai mare grup religios din lume.

In 2010, 75% din populatia Europei era crestina. Pana in 2050, numarul crestinilor se va reduce la 65%, relateza The Atlantic. Chiar si asa, populatia musulmana va ramane in minoritate in Europa, in urmatoarele decenii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si