Close sidebar
Close sidebar

Isterie pe Facebook dupa ce s-a aflat ca o ciorba la cantina Ministerului Muncii costa un leu! "Dar chiar asa, nici macar o ciorba mica? "

Un internaut a postat pe contul sau de Facebook bonul fiscal dupa ce a mancat o ciorba la cantina Ministerului Muncii. Internautii si-au iesit din minti cand au vazut ce pret are.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

"Un bon de la cantina Ministerului Muncii. Sunt mi de romani care n-au o coaja de paine pe masa şi hotii tarii mananca ciorba la pretul de 1,80 lei ...Doamna Ministru, dar aveti preturi bune, nu gluma!!!", a scris cel care a postat imaginea cu bonul.


"Referendum national: Romani cu venituri sub 2 000 lei, solicitam abonamente pentru masa de pranz la Cantina Ministerului Muncii/alte cantine care promoveaza preturile sociale.

Ne prindem? Merita!"/"Saracii de ei.Dupa ce muncesc asa mult pentru popor mai trebuie sa plateasca si mancarea??"/ "Dar chiar nu pot crede, ''aleşii'' trebuie sa plateasca, nici macar o ciorba moca, Hmm....", sunt doar cateva dintre comentarii.

Tu ce parere ai despre astfel de preturi?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI