Close sidebar
Close sidebar

Iti era dor de Doru Octavian Dumitru? Uite ce mai face comediantul! Arata senzational la 61 de ani

Pe Doru Octavian Dumitru nu-l vezi des la emisiuni sau evenimente mondene, insa asta nu inseamna ca ar fi intrat intr-un con de umbra. Din contra, actorul are extrem de multe spectacole in tara, si in Bucuresti, iar oamenii se aduna sa-l vada in actiune.

A.N.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doru Octavian Dumitru pare sa fi revenit definitiv in Romania, dupa mai bine de 15 ani de locuit in Canada, unde se mutase cu cea de-a treia sotie a sa si de fiul sau. Actorul e in Romania de cateva luni si are o sumedenie de spectacole.

Recent, Doru Octavian Dumitru a facut un adevarat spectacol intr-o berarie din Capitala, unde s-au adunat sute de oameni ca sa-l vada in actiune si sa rada ca pe vremuri. Comediantul are un show aparte, la care schimba si tinute, nu doar starneste hohote de ras si ropote de aplauze.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Actorul e aproape neschimbat la cei 61 de ani ai sai: isi mentine greutatea, chipul nu e brazdat de riduri, zambetul nu-i lipseste de pe buze, iar fire albe are doar cateva.
Oamenii s-au inghesuit sa-l vada, la berarie, semn ca le-a fost dor sa rada la spectacolele sale.

La finalul programului, Doru Octavian Dumitru a impartit autografe si a facut zeci de poze cu fanii.

Doru Octavian Dumitru a plecat din Romania la inceputul anilor '90 si s-a stabilit in Canada, in speranta unei vieti mai bune. Comediantul si-a castigat si dreptul de rezidenta. El venea in tara doar in vizita sau cand avea de onorat spectacole.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI