Close sidebar
Close sidebar

Iti faci casa? Atentie mare! Daca nu ai diriginte de santieri poti lua o amenda usturatoare

Românii care au de gând sa îsi faca o casa fara a avea la baza un proiect sau nu angajeaza un diriginte de santier pentru realizarea constructiei, vor plati amenzi usturatoare.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Românii care au de gând sa îsi faca o casa fara a avea la baza un proiect sau nu angajeaza un diriginte de santier pentru realizarea constructiei, vor plati amenzi usturatoare.
. Legea care prevede dublarea amenzilor în constructii a fost publicata în Monitorul Oficial si va intra în vigoare în urmatoarele 30 de zile.
Astfel, cei care nu au un proiect avizat de proiectant, dar se apuca îsi faca o casa si vor fi prinsi de angajatii Inspectoratului de Stat în Constructii, vor fi amendati cu sume cuprinse între 20.000 si 40.000 de lei, în functie de amploarea constructiei. Sanctiuni între 10.000 si 20.000 lei se aplica si pentru executarea lucrarilor fara diriginti de santier, iar pentru nerespectarea nivelului de calitate, între 3.000 si 10.000 lei.

Legea care prevede dublarea amenzilor în constructii a fost publicata în Monitorul Oficial si va intra în vigoare în urmatoarele 30 de zile.
Astfel, cei care nu au un proiect avizat de proiectant, dar se apuca îsi faca o casa si vor fi prinsi de angajatii Inspectoratului de Stat în Constructii, vor fi amendati cu sume cuprinse între 20.000

si 40.000 de lei, în functie de amploarea constructiei. Sanctiuni între 10.000 si 20.000 lei se aplica si pentru executarea lucrarilor fara diriginti de santier, iar pentru nerespectarea nivelului de calitate, între 3.000 si 10.000 lei.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI