Close sidebar
Close sidebar

Iulia Gorneanu, femeia care duce mai departe stilul vestimentar al "Reginei Maria"! Afla totul despre cea care impresioneaza de 15 ani cu aparitiile ei in Bucuresti

Iulia Gorneanu a suferit, in urma cu aproximativ, un transplant de ficat la o clinica din strainatate.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Iulia Gorneanu, director al unei galerii de arta si fosta iubita a artistului popular Grigore Lese, a fost la un pas de moarte in toamna lui 2016.  Aflata intr-o calatorie in strainatate, Iulia a suferit o criza hepatica, fara sa stie, la acel moment, ca este grav bolnava. 

 

 

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

 

 

Ea a fost transportata de urgenta la o clinica din localitatea germana Heidelberg, unde a stat mai multe vreme in coma, medicii fiind rezervati in ceea ce priveste sansele ei de supravietuire. Marele noroc al Iuliei a fost ca a suportat cu succes riscantul transplant, dupa ce a iesit din coma.

In prezent, Iulia Gorneanu se duce o data pe luna in Germania, pentru tratament cu cortizon, insa si-a reluat viata de dinaintea declansarii bolii.

Ea participa la expozitiile de arta pe care le organizeaza, reluandu-si cariera, dar si viata sociala. Mai mult, zilele trecute a fost la o prezentare de moda, dedicata Reginei Maria, Iulia colaborand cu cativa designeri, carora le-a propus schitele sale pentru diverse tinute.

„NO’HAI Design a fost propunerea mea pentru ediţia Soirees de la Mode dedicată Reginei Maria a României. Şi am fost atât de mândră încă de când i-am trimis schiţele lui Alin Galatescu. După o documentare riguroasă de aproape două luni, sibiencele au reuşit o fabuloasă evocare a Reginei Maria, reinterpretând imaginile iconice ale ei: Regina-soldat, Mama Răniţilor, Regina în doliu, Regina puternică, seducătoare, misterioasă, cea mai frumoasă din lume.

Au folosit materiale rare, preţioase, au cusut şi pictat manual detaliile şi tot manual au realizat pliseurile. Felicitări fete dragi!”, a postat Iulia, care arata impecabil dupa cosmarul trait acum un an.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI