Close sidebar
Close sidebar

Jador de la Puterea dragostei, reacție fabuloasă când ascultă piesa lui Zănoagă

Jador de la Puterea dragostei. Alex Zănoagă s-a lansat în lumea muzicală și a scos prima piesă despre povestea lui de dragoste cu Simina. Care a fost reacția lui Jador.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jador de la Puterea dragostei. Piesa se numește ”Nimeni nu credea” și se referă la faptul că nimeni nu a crezut că el și Simina vor forma o familie.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei este însărcinată?! Prima imagine cu burtica

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Jador de la Puterea dragostei. ”Am înțeles că Alex Zănoagă a scos o melodie. Am primit foarte multe mesaje legate de ce părere am despre melodia lui. Eu, de obicei, dau oamenilor mei ceea ce vor să audă. O să am o reacție la melodia lui.

Citeste si: Nelson Mondialu a sărit în apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei

Jador de la Puterea dragostei. Din punct de vedere muzical, nu vreau să comentez sau din punct de vedere al mixajului, pentru că nu e cântăreț ca să vorbesc despre asta. ”Nimeni nu credea în noi, nimeni nu credea în noi” e prea des.

Dacă zicea ”nimeni nu credea prin noi... am trecut prin ploi”, ceva o rimă, nu aveam nimic de obiectat”, a spus Jador.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI