Președintele american în vârstă de 80 de ani a fost ajutat să se ridice imediat de către oficiali din Forțele Aeriene și s-a reîntors la locul lui fără a avea nevoie de asistență suplimentară. Potrivit jurnaliștilor de la BBC, șeful de la Casa Albă a stat în picioare timp de o oră și jumătate pentru a strânge mâna cu toți cei 921 de cadeți prezenți la eveniment.

Joe Biden a gafat din nou! Președintele american s-a împiedicat și a căzut la o ceremonie organizată în Colorado

Citește și: Soții Biden câștigă mai puțin decât în anii precedenți, conform noilor declarații fiscale de la Casa Albă

"Este bine. Era un sac de nisip pe scenă", a transmis Ben LaBolt, directorul de comunicare de la Casa Albă, pe pagina de Twitter. Liderul de la Washington a putut fi văzut apoi deplasându-se spre coloana oficială, la doar câteva minute după încheierea ceremoniei de absolvire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Joe Biden a gafat din nou! Președintele american s-a împiedicat și a căzut la o ceremonie organizată în Colorado

Americanii sunt îngrijorați din cauza vârstei înaintate a lui Joe Biden

Conform unor sondaje recente, majoritatea votanților din SUA sunt îngrijorați în ceea ce privește vârsta președintelui. La data de 25 mai, președintele american Joe Biden a anunțat că intenționează să candideze și la alegerile prezidențiale din 2024.

Joe Biden a gafat din nou! Președintele american s-a împiedicat și a căzut la o ceremonie organizată în Colorado

Citește și: Tânărul de 19 ani care a izbit un camion de barierele de securitate de la Casa Albă voia să-l ucidă pe Biden şi să preia puterea

Cu toate că Biden ar avea 86 de ani la sfârșitul unui al doilea mandat, el este încrezător că realizările legislative din primul său mandat și experiența sa de peste 50 de ani în Washington vor avea o importanță mai mare decât îngrijorările legate de vârsta sa.

Citește și: "Fotografiile cu Hiroshima distrusă îmi amintesc de Bahmut". Ce spune Zelenski despre anunțul Rusiei privind cucerirea orașului-simbol din Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si