Close sidebar
Close sidebar

Ce va face Joe Biden în prima zi de mandat la Casa Albă, dacă îl învinge pe Trump

Joe Biden a acceptat nominalizarea pentru rolul de candidat la preşedinţie din partea Partidului Democrat.

R.I.,

Evenimentul de la Convenția Democrată în care Joe Biden și-a lansat candidatura a fost găzduit de actriţa Julia Louis-Dreyfus,

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Joe Biden a promis, în discursul de acceptare a nominalizării pentru rolul de candidat democrat la Casa Albă, că va pune capăt „anotimpului întunecos”, reprezentat de mandatul lui Donald Trump, şi i-a îndemnat pe americani să aleagă speranţa, lumina şi corectitudinea, relatează BBC.

Joe Biden a mai spus joi seară că Donald Trump a „ascuns America în întuneric prea mult timp” şi că rivalul său din alegerile prezidenţiale a dezlănţuit „prea multă furie, prea multă teamă, prea multă diviziune”. 

Citeste si: Copiii, "încărcătură virală uriașă" de coronavirus. Avertisment înainte de începerea școlii

Patru zile de discursuri la Convenția Democrată

Discursul lui Biden a marcat finalul Convenţiei Democrate, care a durat patru zile şi a cuprins segmente live şi înregistrate, difuzate online. Evenimentul de joi seară a fost găzduit de actriţa Julia Louis-Dreyfus, starul satirei politice „Vicepreşedinta/ Vice”, serial recompensat cu numeroase premii Emmy.

Candidatul democrat a susţinut că aceste alegeri prezidenţiale sunt revelatoare. „Vor decide cum va arăta America mult, mult timp de acum”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: O icoană cu Fecioara Maria și Pruncul din județul Alba a început să lăcrimeze- VIDEO

„Ce ştim despre acest preşedinte este că dacă va mai primi patru ani va fi ce a fost în ultimii patru ani.

Un preşedinte care nu îşi asumă vreo responsabilitate, refuză să conducă, dă vina pe alţii, e confortabil cu dictorii şi înteţeşte flăcările urii şi diviziunii", a spus Biden.

Cu o carieră politică de peste 50 de ani, Joe Biden intră în campanie cu un avantaj clar în sondaje în faţa lui trump, în vârstă de 74 de ani.

Citeste si: Steve Bannon a fost arestat. Lovitură dură primită de Trump

Ce va face Joe Biden în prima zi de mandat la Casa Albă

Candidatul democrat la Casa Albă Joe Biden a promis joi seară o strategie naţională în Statele Unite din "prima zi de mandat" pentru a combate pandemia de coronavirus. "Dacă voi deveni preşedintele vostru, din prima zi vom implementa strategia naţională pe care o expun încă din martie", a promis fostul vicepreşedinte la tribuna convenţiei democrate americane.  

Citeste si: Alexandru Rafila: Măștile pe care le vor purta elevii la școală trebuie să fie mai mici

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI