Doua episoade din “Pretul fericirii” ne mai despart pana la finalul acestui sezon al serialului difuzat la Kanal D. Fanii productiei turcesti urmaresc cu sufletul la gura povestea intensa a trio-ului Halit, Ender si Yildiz, episodul difuzat aseara, la Kanal D, a plasat statia TV pe locul doi, pe podiumul audientelor, pe toate categoriile de public din tara.

Citeste si: Onur Tuna din serialul de la Kanal D, "Pretul fericirii": "Sunt un barbat romantic si nu imi este rusine sa arat acest lucru!"

Conform datelor furnizate de Kantar Media, ieri, peste un milion (1.095.000) de romani din intreaga tara au vizionat, in medie, in fiecare minut, episodul din serialul “Pretul fericirii”. Kanal D a inregistrat o cota de piata de peste 17%, atat pe targetul Comercial, cat si All Urban, in intervalul orar 20:00 – 22:55. In ceea ce priveste populatia de la nivel National, peste 16% din telespectatorii din intreaga tara au urmarit aseara Kanal D, in intervalul orar mentionat mai sus.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Miercuri, 17 iulie, Kanal D a inregistrat 4,8% rating si 17,3% cota de piata, pe targetul Comercial, 6,2% rating si 17,1% cota de piata, pe targetul All Urban, si 6,2% rating si 16,4% cota de piata, pe targetul National. Minutul de maxima audienta, atins la 21:44, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, 1.357.000 de fani ai serialului “Pretul fericirii”.

Citeste si: “Pretul fericirii”, din 22 aprilie, difuzat trei zile pe saptamana, la Kanal D

Vineri, 19 iulie, primul sezon al serialului “Pretul fericirii” ajunge la final. De luni, 22 iulie, la Kanal D va fi difuzat cel de-al treilea sezon al serialului fenomen “Mireasa din Istanbul”, care va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si