Celebrul actor este un artist complet si complex, performand atat in muzica, cat si in seriale, unde a abordat atat roluri romantice, cat si personaje de actiune.

Citeste si: Tăriceanu: Este nevoie de declanşarea procedurii de modificare a Constituţiei

Intr-un recent interviu acordat presei turce, Onur Tuna a declarat ca iubeste personajul din "Pretul fericirii", pe care il intruchipeaza.

"Alihan este o persoana cu intentii bune, un luptator, are mult bun simţ şi nu este o persoana materialista", este

viziunea actorului care completeaza ca personajul Alihan este un barbat romantic si regaseste mult din propria-i personalitate in acesta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cazul Sorina. Peste 100 de persoane protestează în Drobeta-Turnu Severin

"Sunt un om care traieste cu emotie fiecare clipa, asta poate fi uneori o problema. Imi place sa-i fac pe cei dragi mie fericiti, simt ca am un scop in viata. Situatia financiara a lui Alihan este exceptionala si cred ca el ar putea sa inlocuiasca un banal buchet de flori cu o intreaga padure. Sunt un barbat romantic si nu imi este rusine sa arat acest lucru," a

mai subliniat Onur Tuna.

Citeste si: Mugur Isărescu, susţinut pentru un nou mandat la BNR de coaliţia PSD-ALDE

Desi un barbat extrem de curtat in Turcia, Onur Tuna este un solitar, preferand sa-si petreaca timpul liber alaturi de patrupedele pe care le considera ca si copiii sai, ascultand sau compunand muzica, scriind scenarii sau contempland marea.

Citeste si: Se ieftinesc gazele. Anunțul care îi vizează pe consumatorii casnici

"Profesia imi permite sa ma reinventez pentru fiecare rol, sa empatizez cu multe situatii. Iubesc ceea ce fac, ador sa invat ceva nou din fiecare rol si sa perfectionez", a subliniat chipesul actor turc.

Pe Onur Tuna il puteti vedea in fiecare zi, de luni pana vineri, in rolul Alihan din serialul "Pretul fericirii", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si