Ieri, în intervalul difuzării emisiunii, 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat stația TV  Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 3,7% și o cotă de piață de 14,6% pe targetul Național, și 2,3% puncte de rating și 11,9% cotă de piață, pe targetul Comercial. În rândul publicului de la orașe, emisiunea „Asta-i România!” a ocupat locul secund, acumulând 2,3% puncte de rating, și 9,5% cotă de piață.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Condițiile în care învață elevii din mediul rural

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Peste jumătate de milion de fani (652.000) ai emisiunii, din întreaga țară, au urmărit ieri, în medie, în fiecare minut al difuzării, emisiunea „Asta-i România!”. Minutul de aur, înregistrat la ora 15:35, a adunat în fața micilor ecrane aproape 1 milion (916.000) de telespectatori care urmăreau cu interes reportajele din cadrul emisiunii „Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. 

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Doi tineri au ales să lase Capitala pentru un sat din Călărași

               Emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si