Într-o rochie neagră, foarte mulată pe corp și cu o mantie roșie pe umeri, Kim Cattrall arată spectaculos pe coperta celui mai nou număr al revistei Vogue Grecia. A doua fotografie e un portret alb-negru, în care Kim privește pătrunzător în obiectiv, cu același șarm care a consacrat-o și în serialul fenomen „Sex and the City”.

Citește și: In ce mod inedit se relaxeaza Kaan, actorul din serialul fenomen de la Kanal D “Secrete de familie”. “De altfel, primul lucru pe care il fac…”

„Samantha, unde pleci? Mă duc să-mi dau cu puțină apă pe față și apoi mă duc acasă. Și nu o să mă las judecată nici de tine, nici de societate.”

La 76 de ani, Kim Cattrall reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat 

Chiar dacă au trecut aproape 25 de ani de la premiera show-ului, Kim arată și acum de milioane și nu se sfiește să pozeze provocator pe rețelele sociale. Cu toate acestea, fanii nu se mulțumesc să o vadă doar acolo, și se întreabă dacă va mai apărea vreodată în serialul „And Just like That”. În primul sezon a fost marea absentă a producției, iar în al doilea a avut o apariție de numai 60 de secunde. Recent, Kim Cattrall, a făcut lumina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu te-a făcut nimic să vrei să apari mai mult? Nu, ăsta e maximul pe care îl voi face. Îi spuni „la revedere” Samanthei? Nu, nu cred că-i voi spune vreodată „la revedere.”

Presa din State a scris că actrița ar fi încasat nici mai mult nici mai puțin de 1 milion de dolari pentru apariția fulgerătoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si