Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat că răspândirea variantei Delta a coronavirusului poate fi gestionată prin vaccinare, fără a impune noi restricţii. În același timp, mai multe țări au adoptat noi măsuri și au impus rapid restricții din cauza tulpinii care a devenit tot mai prezentă.

Citeste si: Klaus Iohannis: "Cum ar fi să ne trezim în octombrie cu valul 4? Virusul evoluează"

Se anunță noi măsuri în România din cauza tulpinii Delta?!

Iohannis a discutat, joi, și despre o eventuală înăsprire a măsurilor în România: „Sincer, nu cred că măsurile restrictive trebuie impuse acum, dar vaccinarea da. Am trecut printr-un an şi jumătate de pandemie şi am repetat acest lucru de multe ori şi o să o repet şi acum: ieşirea din pandemie şi prevenirea revenirii pandemiei stă în vaccinare”.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind cumpărarea vechimii în muncă pentru pensie

klaus iohannis tulpina delta în românia
Klaus Iohannis - declarații de ultim moment.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Klaus Iohannis a adăugat: „La noi vaccinarea este posibilă, vaccinul este disponibil fără programare, fără niciun fel de birocraţie. Eu recomand în continuare fiecărui român să se vaccineze dacă nu doreşte să ajungă la spital. Atât de simplu este”.

Până pe 8 iulie 2021, în țara noastră au fost descoperite 1.081.120 de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar 1.045.351 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Citeste si: Klaus Iohannis: „Între România şi Israel există relaţii privilegiate, cu caracter strategic, fundamentate pe legături solide de ordin istoric, cultural şi uman”

Până în prezent, au fost confirmate 57 de cazuri de infecţie cu tulpina Delta în nouă judeţe din ţară, cele mai multe fiind înregistrate în Ilfov, Argeş şi municipiul Bucureşti.

Citeste si: Anunțul momentului pentru părinți! Se dau tichete pentru aceşti elevi. Klaus Iohannis a promulgat legea


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si