Close sidebar
Close sidebar

L-au chinuit ingrozitor, punandu-l sa traga o duba grea de cateva tone! Un biet cal, filmat in timp ce stapanul il biciuia cu putere pentru ca nu putea face fata greutatii.

Il pune sa traga la jug, desi calul abia mai poate. Animalul este condamnat sa urneasca din loc o duba de cateva tone, iar cand se opreste, este biciuit fara mila de stapan.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile au fost filmate pe marginea unui drum national din Gorj, dupa ce duba a facut pana.

-Am fost cu masina mea proprietate personala, mi s-a oprit in drum. A trecut unul cu o caruta si a tras sa ma traga in curte, sa nu o las pe marginea drumului.

Iar soferul dubei a acceptat numaidecat oferta carutasului. N-a avut ochi sa vada nici suferinta calului, nici comportamentul carutasului.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Costin Barbat, medic veterinar: Aceste practici chiar sunt o metoda de maltratare. Sunt cai, sunt animale de tractiune, dar au si ele o limita, la fel ca masina dumneavoastra, exista o limita maxima admisa pe care ar putea-o cara.

Individul al carui cal a fost chinuit cu buna stiinta ar fi postat isprava pe internet, sa se laude cu armasarul sau, dar le-ar fi sters dupa comentariile indignate ale oamenilor.

Gestul ii poate aduce o amenda de pana la 1200 de lei.

Nicolae Calescu, director DSV Gorj:  Situatiile in care animalele sunt maltratate, batute si supuse unor munci mai grele decat capacitatea lor, acesti cetateni sunt sanctionati.

Nu este prima oara cand caii sunt folositi de stapani pentru a tracta masini. In urma cu doua saptamani, un alt armasar a fost sleit de puteri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI