Close sidebar
Close sidebar

La 101 ani a nascut cel de-al 17-lea copil. "Este o adevarata binecuvantare si o dovada a puterii Creatorului!"

Pare greu de crezut, dar aceasta femeie a adus pe lume un copil la varsta de 101 ani. Acest lucru a fost posibil gratie unui transpalt de ovare pe care batrana l-a suferit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cazul Anatoliei Vertadella, o italianca in varsta de 101 ani, a starnit o adevarata isterie la nivel international. Foarte multe persoane, inclusiv medici din intereaga lume, i-a blamat pe doctorii care i-au efectuat italiencei transplantul de ovare.

" Le sunt profund indatorata medicilor care au decis sa imi faca operatia", a declarat, in lacrimi, Anatolia.
La 48 de ani, italianca a fost diagnosticata cu cancer ovarian.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Ani de zile am simtit ca sunt nefolositoare in fata lui Dumnezeu pentru ca de cand am implinit 48 de ani si am fost diagnosticata cu cancer ovarian nu am mai putut sa procreez. Mult timp am crezut ca Dumnezeu ma pedepseste pentru ca am adus pe lume doar 16 copii, dar, Dumnezeu, in infinita lui bunatate, m-a ajutat sa mai fiu fertila inca o data", a declarat Anatolia, care este o catolica convinsa.

Sotul Anatoliei a murit in anul 1998, iar tatal celui de-al 17-lea copil al italiencei este un donator anonim.

Pana acum se credea ca cea mai batrana femeie care a adus pe lume un copil a fost Malewwale Ramokgopa, o dus-africanca care a adus pe lume gemeni la cateva zile dupa ce a implinit 92 de ani.


Cea mai batrana mama din Romania este Adriana Iliescu care a adus pe lume o fetita la varsta de 66 de ani in urma unei ferilizari in vitro.

Sursa: worldnewsdailyreport.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI