Close sidebar
Close sidebar

La ce operație a fost supus Mario Iorgulescu, imediat cum a fost dus la spital! Medicii i-au scos intestinul subțire

Mario Iorgulescu a fost dus în stare critică la spital, după accidentul pe care l-a provocat pe Șos Chitila din București, în care a murit un tânăr de 24 de ani.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Conform primelor informații venite de la Spitalul Elias, acolo unde a fost dus Mario Iorgulescu, tânărul avea hemoragie internă și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență pentru a-i fi salvată viața. Se pare că în timpul operației, medicii i-au scos intestinul subțire.

Mario Iorgulescu, operat de urgență după accident! A rămas fără intestinul subțire

Ce înseamnă această intervenție? Cum este viața unui pacient care a rămas fără intestinul subțire?

Pentru început, site-urile medicale, scriu că pacientul care a suferit o rezecție totală sau majoră de intestin subțire, va avea o stoma în abdomen, care se va continua cu o pungă de drenaj situată în afara corpului.

Cât despre hrănire, oricum la starea actuală de sănătate a lui Mario Iorgulescu, aceasta se face intravenos.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Apelul disperat al familiei Iorgulescu, după ce Mario a făcut accident: „Este o rugăminte...”

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu! Ce a făcut tânărul imediat după impact și cum a fost văzut apoi, la spital

Citeste si: Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaraţii cutremurătoare: „Ne-a distrus viaţa”

Cel mai recent comunicat de la Spitalul de Urgență Elias, dă informații noi despre starea lui Mario Iorgulescu.

”Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. 

Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensive”, se arată în comunicatul de la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI