Close sidebar
Close sidebar

La Mariupol, indicatoarele rutiere în limba ucraineană sunt schimbate cu altele în rusă

Autoproclamata Republică Populară Donețk a muncit din greu pentru a schimba semnele rutiere din ucraineană în rusă, în special cele de la intrarea în Mariupol.

Diana Bostan,

Bilanț Rusia-Ucraina

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministerul Transporturilor al RPD a promis joi că vor continua lucrările de înlocuire a indicatoarelor rutiere în teritoriile „eliberate”, relatează  CNN.

Citeste si: Cum a sfârșit o familie din Ucraina: Mama băiatului s-a alăturat Batalionului Azov și a murit după ce fiul ei a fost ucis în uzina Azovstal

La Mariupol, indicatoarele rutiere în limba ucraineană sunt schimbate cu altele în rusă

Liderul auto-proclamatei Republici Populare Donețk (RPD) și un înalt oficial al partidului Rusia Unită a președintelui rus Vladimir Putin au decernat săptămâna aceasta medalii „Pentru eliberarea lui Mariupol ”.

Citeste si: Zelenski: „Dacă toţi din lume erau conducători fermi şi curajoşi ca Ucraina, ca Marea Britanie, sunt sigur că am fi pus capăt deja acestui război”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Eliberarea acestui oraș este o victorie comună pentru armatele Republicii Populare Donețk și ale Federației Ruse”, a postat Pușilin pe canalul său Telegram.

În alte părți, rubla este introdusă treptat

La Mariupol s-a ridicat și o statuie ciudată, înfățișând o femeie în vârstă purtând steagul sovietelor.

Citeste si: VIDEO |Război Rusia-Ucraina, ziua 71. Armata rusă a bombardat puternic orașul Kramatorsk. Un nou asalt asupra uzinei Azovstal

Pe drumul către Zaporojie de la Mariupol- un drum pe care trebuie să îl parcurgă majoritatea celor care încearcă să scape din Mariupol- se află orașul Tokmak, aflat tot sub ocupație rusească.

Semnul de intrare în oraș a fost revopsit în tricolorul rusesc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI