Pe 15 august 2024, de Sf. Maria Mare, își serbează onomastica 2,2 milioane de români. Indiferent de mesajul pe care îl alegi, cel mai important este să transmiți din inimă gândurile bune și să aduci bucurie sărbătoriților zilei. O urare sinceră poate transforma ziua de Sfânta Maria într-o sărbătoare cu adevărat specială! 

Mesaje cu La mulți ani de Sf. Maria 2024

„La mulți ani, Maria! Fie ca Sfânta Maria să te ocrotească și să îți aducă numai bucurii și împliniri în viață!”

„Cu ocazia sărbătorii tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte de toate lucrurile frumoase pe care ți le dorești. La mulți ani de Sfânta Maria!”

„La mulți ani, Marian! Să ai parte de o zi minunată, plină de lumină și pace, și să fii mereu înconjurat de cei dragi.”

„Fie ca Sfânta Maria să-ți călăuzească pașii și să-ți aducă numai binecuvântări. La mulți ani și o zi deosebită, Mariana!”

„La mulți ani, Maria dragă! Ești o persoană specială în viața mea, iar astăzi, de ziua ta, îți doresc din toată inima să ai parte de bucurie, iubire și împliniri. Fie ca toate visele tale să devină realitate!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Marian, la mulți ani! Să ai parte de o zi extraordinară, așa cum ești și tu. Fiecare clipă să îți aducă fericire și să te bucuri de toate momentele frumoase alături de cei dragi.”

Felicitare cu La mulți ani de Sf. Maria 2024

Felicitare cu La mulți ani de Sf. Maria 2024

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rugăciune către Maica Domnului pentru sănătate. Cuvintele puternice pe care să le rostești

Mesaje de Sf. Maria 2024

„Mariana, la mulți ani și o zi plină de soare și voie bună! Îți mulțumesc că ești mereu alături de mine și că aduci bucurie în viața celor din jur. Sper ca toate lucrurile minunate să te însoțească la fiecare pas.”

„Draga mea Maria, îți doresc ca fiecare zi să fie la fel de frumoasă ca numele pe care îl porți. Fie ca toate dorințele tale să prindă viață și să ai parte de o sărbătoare pe măsura sufletului tău cald.”

„La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi să îți aducă numai bucurii, sănătate și multe momente fericite alături de cei dragi. Să fii mereu înconjurat de iubire și lumină!”

Citește și: Mesaje de Sfânta Maria 2024. Gânduri și urări deosebite pentru prieteni, colegi și familie

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Fie ca această sărbătoare să te găsească înconjurat de dragoste și armonie. La mulți ani și o zi binecuvântată, Marian!”

„La mulți ani, Mariana! Să ai parte de o zi plină de lumină și fericire, iar anul ce urmează să îți aducă tot ce este mai bun și mai frumos în viață.”

„La mulți ani tuturor celor care poartă numele de Maria! Fie ca Sfânta Maria să vă ocrotească și să vă binecuvânteze cu sănătate, bucurii și împliniri nesfârșite.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si