Oficialii olandezi au dat mai multe informatii despre alerta din Rotterdam, in urma careia un concert rock a fost anulat. Astfel, politia a descoperit o camioneta cu mai multe butelii de gaz, condusa de un sofer spaniol, care a fost arestat.

„Un agent de politie care era stationat in apropiere de locul evenimentului a decis sa opreasca o camioneta pe care a vazut-o rulând”, a precizat politia intr-un comunicat, potrivit AFP.

„soferul a fost arestat si condus la comisariatul de politie. El este audiat”, au precizat oficialii olandezi.

Un concert rock a fost anulat in Rotterdam, in urma unor informatii furnizate de politia spaniola, iar o camioneta continand butelii a fost gasita in apropiere, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul orasului, Ahmed Aboutaleb, conform BBC.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Primarul a anulat un concert al trupei californiene Allah-Las, in urma unui avertisment primit de la Politia spaniola, conform caruia locul in care urma sa aiba loc concetul ar fi putut fi tinta unui atentat.

Primarul orasului Rotterdam a spus ca nu este clar daca exista o legatura intre camioneta si amenintarea terorista.

Soferul masinii, care era inmatriculata in Spania a fost insa retinut de politie si este interogat, iar masina este verificata, a precizat primarul, potrivit news.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si