Cu toate acestea, fostul mare talent al fotbalului românesc a trecut, de curând, printr-o adevărată încercare, el fiind, la un moment dat, la un pas de tragedie.

Mai exact, problemele de sănătate ale lui nicky Mitea i-au dat adevărate dureri de... spate. ” Nicolae Mitea a ajuns la spital, a avut probleme cât se poate de serioase, cu rinichii. A avut de urmat un tratament foarte dificil, abia a scăpat de operație”, ne-a spus un apropiat de-al fostului fotbalist care ne-a dezvăluit că Mitea avea dureri cumplite și că medicii i-au descoperit mai multe ”pietre”.

Mai mult decât atât, problemele de sănătate pe care le-a ajut Nicolae Mitea nu au trecut imediat, el fiind, de-a lungul m ai multor luni, plimbat pe la spitale pentru ca rinichii săi să fie vindecați. ”Norocul lui că a rămas optimist, că la un moment dat toțio cei din preajmă erau disperați din cauza problemelor pe care le avea. Abia și-a revenit, acum e ceva mai buine, dar tot stă cu frică să nu reapară problemele”, ne-a mai spus sursa citată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Contactat de WOWbiz.ro, Nicolae Mitea a confirmat că a avut o serie de probleme de sănătate. ”Am avut niște probleme, dar acum sunt mai bine. Mă ocup de familie, iar faptul că toți sunt bine e cel mai important”, a declarat, optimist incurabil, Nicky Mitea.

 

Nicolae Mitea are o fetiță minunată

Între Nicolae Mitea și Irina, soția lui, sentimentele pe care le împărtăşesc sunt destul de puternice pentru a trece peste micile probleme pe care le-au avut în trecut.

Ba chiar mai mult, fotbalistul și frumoasa lui parteneră de viață au devenit părinții unei fetițe minunate, la începutul lunii martie a anului 2017, iar acum, recunoaște Nicolae Mitea, este rațiunea lui de a trăi.

”Micuța este totul pentru mine, este extraordinară. Nu că o laud, dar e deșteaptă foc, vorbește cu noi toată ziua. Sunt fericit”, ne-a spus Nicolae Mitea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si