Spre exemplu, cei care locuiesc in vestul tarii, pot oricand sa mearga in locul care atrage anual peste 100.000 de turisti. Este vorba de lacul Ghioroc, lac situat la poalele Muntilor Zarandului, aici unde a fost amenajata o plaja cu nisip extrem de fin.

"Litoralul Vestului", asa cum este el cunoscut de catre cei  care l-au vizitat, se intinde pe o suprafata de 10 hectare, are palmieri, iar nisipul fin ii confera un aspect exotic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Primarul din localitatea Ghioroc, localitate situata la 25 de kilometri de Arad, spune ca anul acesta asteapta ca peste 130.000 de turisti sa vina in statiune. "Plaja Ghioroc a fost deschisa in 28 aprilie, turistii fiind asteptati pana in data de 15 septembrie. Toate cele sapte terase sunt deschise in minivacanta de 1 Mai, am intins nisipul pe plaja, l-am nivelat, am refacut o mare parte din umbrelute, asteptam cateva sute de turisti in aceste zile. Chiar si saptamana trecuta au fost turisti la Lacul Ghioroc, care au facut si baie, desi apa nu este suficient de calda, nu poate sa aiba mai mult de zece grade acum, dar cei rezistenti isi incearca norocul.

Important este ca sunt zone verzi unde se poate campa, terasele sunt deschise, unde turistii pot sa si ia masa, parcarea este functionala.Lucrarile de constructie a campingului se vor desfasura si in luna mai, dar nu vor afecta activitatea pe plaja. Preconizam finalizarea/deschiderea campingului intre 1 si 15 iunie. Acolo vor fi 52 de locuri, dar noi vrem, in prima faza, sa terminam sapte casute, in care se afla 14 apartamente, doua paturi in fiecare apartament.
Mai avem de construit toaletele si dusurile. in ceea ce priveste tarifele, cel mai probabil un apartament va putea fi inchiriat cu 100 de lei pe noapte. Casutele se afla la zece metri de lac, chiar pe plaja. Oricum, turistii au solutii de dormit, sunt doua pensiuni in zona cu 49 de locuri"
, a declarat primarul.

Ghioroc Summer Fest va incepe la 1 iulie si se va inchide la 1 septembrie. In cadrul acestui festival, la Ghioroc vor fi organizate concursuri, petreceri tematice, iar o serie de DJ din tara si din strainatata vor mixa pe scena festivalului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si