Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Las Vegas, orașul păcatelor, are o nouă atracție turistică

Las Vegas, orașul păcatelor, s-a îmbogățit cu o nouă atracție unică în lume. Cea mai mare clădire sferică abia a fost inaugurată și este acoperită cu 1,2 milioane de leduri.

Redactia Stirile Kanal D,

Las Vegas, orașul păcatelor, are o nouă atracție turistică

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ce vedem acum este, de fapt, o clădire sferică. O sală de spectacole cu 18.000 de locuri. Exteriorul construcției, cea mai mare din lume de acest tip, este acoperit cu 1,2 milioane de leduri. În acest fel a apărut un ecran sferic uriaș pe care pot fi difuzate animații care taie răsuflarea turiștilor din Las Vegas.

Citește și: Adolescent de 17 ani din Las Vegas, acuzat că a violat o tânără la o petrecere

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Construcția a fost estimată inițial la 1,2 miliarde de dolari. Însă până la final, cea mai mare sferă din lume a înghițit 2,3 miliarde de dolari.

Să nu vă închipuiți că investitorii vor rămâne cu o pagubă. Turiștii au cheltuit anul trecut în Las Vegas 44,9 miliarde de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI