Close sidebar
Close sidebar

Lasata sa nasca singura un bebelus mort care a fost apoi incinerat. Marturii halucinante ale unei femei din Cluj

O femeie din Cluj trece prin momente cumplite dupa ce a adus pe lume un bebelus mort, la 4 zile dupa ce medicii au trimis-o acasa la ultimul control.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Larisa a ajuns la camera de garda a Clinicii de Ginecologie "Dominic Stanca" din Cluj-Napoca, dupa ce a observat ca pierde lichid amniotic. Medicul care a consultat-o pe femeie i-a spus sa plece acasa pentru ca nu este nimic grav.
Dupa patru zile, a inceput cosmarul pentru Larisa.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

"M-au lasat sa nasc natural. Am fost tratata ca un animal. Am fost lasata singura pe masa de nasteri de la dilatatie 7 cm pana cand mi-a venit sa imping copilul. Doctorii stateau intr-un separeu, ii auzeam.

Dupa ce am nascut, la 5 minute, a venit o asistenta cu un formular. Eu eram tulburata, eram inconstienta. Mi-au zis sa semnez pentru incinerarea copilului ca nu este alta procedura si am semnat. Apoi am aflat ca ei aveau obligatia sa ma intrebe.

Sotul meu era pe hol, dadea cu pumnii in usa si insista la interfon si nu vroia nimeni sa il deschida.

Pe sotul nu l-a anuntat nimeni. Nu l-au chemat sa vada copilul. Nici mie nu mi l-au aratat. Mi-au spus ca are 53 cm si 2350 kg”, a declarat Larisa pentru stirimed.ro.

Citeste mai multe AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI