Tocmai pentru ca termenul de produs romanesc nu este clar definit, si alte categorii de alimente cer sa beneficieze de aceasta lege, precum producătorii de sucuri şi energizante.

Legea obliga magazinele sa plateasca marfa in termen de 7 zile, astfel ca nu isi mai permit sa faca stocuri pe care sa nu le poata vinde, relateaza Digi24.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Sunt fabrici pline de stocuri de marfă, pentru că au scăzut comenzile comecianţilor. Nu îşi permit să cumpere marfă pe care să o plătească în şapte zile şi pe care să o vândă într-un an”, a declarat Aurel Popescu, preşedinte Rompan.

Supermarketurile cer reexaminarea legii. „Sunt companii, sunt produse din zona de energizante, sunt companii din zona de băuturi care conform legii se califică la noua lege, ce înseamnă asta? Plăţi la şapte zile şi nu sunt produse româneşti, nu sunt produse proaspete”, sustine Adrian Nicolaescu, directorul de marketing al unui lanţ de supermarketuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si