Close sidebar
Close sidebar

Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii

Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii. Fanii au rămas uimiți de gestul bărbatului.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii. Concurentul emisiunii de la Kanal D a postat un clip video pe Instagram în care spune ce i-a lipsit cel mai mult atunci când a stat în Istanbul.

Citeste si: Nelson Mondialu vrea noră tânără. Mesaj pentru viitoarea iubită a lui Livian

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”

Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii

„Mi-au lipsit multe prieteni, însă, printre ele, nu pot spune că cel mai mult...cel mai mai mult mi-a lipsit familia, apoi clipele astea de liniște.

Chiar dacă nu sunt în biserică, stau în afara ei. E timp petrecut cu tine, nu e neapărat să stai la biserică ca să ai aceea conexiune, vă zic eu că la biserică ai liniștea aia profundă. Mergeți măcar o dată pe săptămână pentru voi, pentru sufletul vostru.” a zis Livian de la „Puterea Dragostei”.

Livian Pop se află în România acum.

Tânărul locuiește în Cluj-Napoca alături de Nelson Mondialu și mama lui, Liliana. Livian de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că este singur pentru că s-a despărțit de Bianca Comănici.

Livian Pop susține că și-a găsit liniștea în jurul bisericii și că se simte mai împlinit ca niciodată. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație estetică

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI