Close sidebar
Close sidebar

Localitatea din România unde primarul a fost ales cu un singur vot diferență

PNL pare să fi câștigat primăria Cârța din județul Sibiu la o diferență de un singur vot. Numărătoarea voturilor s-a făcut de șase ori, iar câștigător a fost desemnat liberalul Daniel Cândulețiu, acesta având cu un vot mai mult decât candidatul PSD-ului.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Partidul Național Liberal a câștigat alegerile pentru primar din localitatea sibiană la o diferență de un singur vot, opțiunile electorale fiind numărate de mai multe ori pentru a se confirma că nu există nicio greșeală.

Acest lucru s-a petrecut în comuna Cârța, potrivit Ora de Sibiu.

Citeste si: Starea de urgență, reintrodusă în două țări din Europa de Est

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Lupta dintre Cristian Magheru (PSD) și Daniel Cândulețiu (PNL) s-a tranțat, la limită, în favoarea celui din urmă, voturile fiind numărate de șase ori. Liberalii au câștigat 43 de primării în județul Sibiu.

Rezultate alegeri locale: alte localități cu vot la limită

Potrivit Hotnews, primăria comunei Moviliţa din Vrancea a fost câştigată de liberali la un singur vot diferenţă, potrivit rezultatelor provizorii.

Astfel, primarul în funcţie, Corneliu Cristian, candidat din partea PNL Vrancea, şi-a adjudecat un nou mandat cu 480 de voturi, în timp ce contracandidatul său, independentul Costel Seciu, a reuşit să strângă 479 de voturi din cele 1.346 de voturi valabil exprimate.

Citeste si: Care va fi prima decizie a lui Nicușor Dan ca primar general. Pe cine demite

Liberalul Corneliu Cristian este primar al comunei Moviliţa din anul 2004, în timp ce contracandidatul său, care a candidat ca independent, este secretarul comunei.


La Moviliţa, o comună cu 3.130 de alegători cu drept de vot, s-au prezentat la urne 1.438 de votanţi, înregistrându-se o prezenţă de 45,94%.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI