Close sidebar
Close sidebar

Localnicii dintr-un sat din Vaslui au intins covoare pe drum pentru Episcopul Husilor pentru a nu se murdari pe pantofi

Scene surprinzatoare la o ceremonie religioasa intr-un sat din judetul Vaslui. Episcopul Husilor a mers in localitatea vasluiana Todiresti pentru a sfinti locul unde urmeaza sa se contruiasca o biserica, iar cerintele preotului au fost neasteptate.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tot satul s-a mobilizat pentru a-l primi cum se cuvinte pe Preasfintit. Localnicii s-au imbracat in straie populare si l-au primit pe episcop cu flori in maini.
Si cum noroiul provocat de zilele ploiase din ultima vreme puteau strica tot momentul, satenii au cumparat covoare si zeci de metri de traversa pentru ca Presfintitul sa nu-si murdareasca pantofii atunci cand coboara din blodul de lux.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Episcopul usilor a mers insotit de sofer personal si de un alt preot, care i-a tinut la distanta pe enoriasii care s-au apropiat de el, noteaza adevarul.ro. Si asta nu e tot. Si masa la care a fost invitat Preasfinitul a fost una deosebita. Toate preparatele au fost pregatite cu ingrediente bio, dupa preferinta acestuia.

Potrivit unor preoti din Vaslui, citati de adevarul.ro, pentru o slujba de sfintire, Episcopul cere o taxa de 2000 – 3000 de euro, iar organizatorii trebuie sa ii respecte fiecare cerinta.

Abuzurile preotului au fost reclamate de-a lungul timpului de mai multi preoti si enoriasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI