Close sidebar
Close sidebar

Locomotivă în flăcări, în Satu Mare. Sute de persoane evacuate

Potrivit unui comunicat remis de ISU Satu Mare, aproape 200 de pasageri dintr-un tren au fost evacuaţi în urma unui incendiu la locomotivă.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat remis de ISU Satu Mare, aproape 200 de pasageri dintr-un tren au fost evacuaţi în urma unui incendiu la locomotivă.

Pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar pasagerii au fost preluaţi şi transportaţi la destinaţie tot pe calea ferată. „Pompierii sătmăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locomotiva trenului Regio Satu Mare- Halmeu care a luat foc în apropierea Haltei Micula. La observarea incendiului, şeful trenului a procedat rapid la desprinderea locomotivei de vagoane, la evacuarea celor 195 de pasageri, a anunţat incidentul la numărul 112 şi a intervenit împreună cu mecanicul şi alţi angajaţi CFR pentru stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenţie din dotare. Toţi pasagerii au fost evacuaţi în siguranţă, iar după încheierea intervenţiei aceştia au fost preluaţi şi transportaţi tot pe calea ferată la destinaţie. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost frecarea la sistemul de rulare.

La sosirea pompierilor ardeau depunerile de ulei de pe sistemul de rulare”, se arată în documentul citat.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

sursa foto: Realitatea 
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI