Close sidebar
Close sidebar

Loteria Romana va demara o noua licitatie pentru transmitera extragerilor loto si vrea 200 de noi puncte de vanzare

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"In ultima perioada, s-au facut demersurile necesare pentru demararea unei proceduri de achizitie in vederea incheierii unui nou contract pentru televizarea tragerilor loto", a precizat compania, pentru News.ro.
 
De asemenea, pentru acest an, Loteria Romana si-a propus sa-si extinda reteaua mandatara cu un numar de 200 noi puncte de vanzare.
 
In prezent, Loteria Romana are peste 1.900 de agentii loto.
 
In ceea ce priveste principalele obiective ale Loteriei Romane pentru acest an, acestea sunt  "dezvoltarea unui sistem propriu, extinderea retelei de vanzare si lansarea de noi produse de tip loz instant", spun reprezentantii companiei.
 
Loteria Romana este controlata de Ministerul Finantelor si are circa 2.500 de salariati.
 
Potrivit celor mai recente date raportate, compania a avut in anul 2015 un profit net de 18,7 milioane lei si o cifra de afaceri de 756,6 milioane lei.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI