Close sidebar
Close sidebar

Lucrul ignorat de toti soferii! E extrem de important sa faceti asta inainte sa porniti la drum, pe timp de iarna

O greseala frecventa, facuta de soferi pe timpul iernii, este aceea ca majoritatea pornesc la direct la drum, fara sa lase motorul sa functioneze 2-3 minute, inainte de a pune masina in miscare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Mecanicii sfatuiesc soferii ca inainte de a porni masina, sa indepartam zapada de pe autovehicul, apoi sa lasam masina sa functioneze cateva minute, si abia apoi sa pornim la drum.

”Si mai trebuie avut grija la zapada inghetata care se aduna in spatele rotilor, aceea trebuie indepartata inainte de a porni la drum pentru ca poate sa franeze roata sau chiar sa cada pe carosabil si sa devina un adevarat bolovan de gheata in calea celorlalte masini”, adauga mecanicul Victor Miron, potrivit realitatea.net.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Un mecanic de la blogul autoeconom.ro sustine ca functionarea motorului pentru cateva minute inainte de plecare la drum e viata pentru ca pistoanele sa se dilate si sa poata suporta exploziile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI