În documentar, fostul fotbalist este reprezentat în trei mai roluri, cel al lui Dumnezeu, al diavolului, dar și al lui Diego. În funcție de punctul de vedere, Diego Armando Maradona îi reprezintă pe toți trei:

Este un Dumnezeu pentru că s-ar putea susține că niciun alt jucător din istoria fotbalului nu ar putea face lucrurile cu o minge pe care ar putea-o. Bineînțeles, Lionel Messi este în afara acestei lumi, iar profesionalismul său este cu mult superior argentinianului, dar cea mai iubită persoană din Argentina rămâne până la urmă tot Maradona care a câștigat aproape singur Cupa Mondială La

Albiceleste în 1986.

Pentru mulți oameni, în special cei din Anglia, Maradona este, de asemenea, diavolul din cauza acelui gol în Cupa Mondială din 1986. În afară de acesta, problemele sale cu drogurile au culminat cu faptul că a fost interzis și aruncat din echipa Argentinei din Cupa Mondială SUA '94. Argentinianul fusese adesea internat în spital cu probleme cardiace și respiratorii severe legate de consumul de cocaină.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În cele din urmă, este și Diego. Personajul interpretat în remarcabilul documentar al lui Asif Kapadia despre timpul lui Maradona la Napoli.

Astfel, spectatorii vor fi tratați în curând cu un alt aspect al vieții lui Maradona în seria documentară, Maradona în Mexic.

Citeste si: Veste șoc. A murit Diego Armando Maradona

Citeste si: Klaus Iohannis: Nu există nicio intenție de a intra în "lockdown" după alegeri (VIDEO)

Pe data de 25 noiembrie 2020, Maradona s-a stins în urma unui stop cardio-respirator la vârsta de 60 de ani

La începutul acestei luni, Maradona a fost operat pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge), la cinci zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani.

„Hematomul a putut fi îndepărtat cu succes. Diego a suportat bine operaţia. S-a trezit şi totul decurge bine”, anunța, la acel moment, doctorul Leopoldo Luque, chirurg în cadrul clinicii private din oraşul Olivos, la nord de Buenos Aires, în cursul unei conferinţe de presă.

Potrivit publicației Clarin, cel mai important ziar din Argentina, Maradona, aflat în locuința lui din Tigre, a suferit un stop cardiorespirator. Presa din Argentina anunță că infomația tragică a fost confirmată și de Matias Morla, avocatul lui Diego Maradona.

9 ambulanțe au ajuns astăzi în fața casei lui Maradona

Conform Gazzetta, 9 ambulanțe s-au prezentat acasă la Diego Maradona, pentru a-l resuscita, dar medicii nu au reușit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si